E-kereskedelem

Az autóalkatrész piac digitalizációja évtizedek óta fejlődik töretlenül, ennek köszönhetően mára már 10% feletti az elektronikus kereskedelem B2C részesedése, vagyis az az értékesítés, amikor a cégek közvetlenül a végfelhasználóknak értékesítik termékeit az interneten keresztül.

Emellett a B2B ( vagyis amikor cégek, viszonteladók közötti autóalkatrész kereskedelem folyik ) eladások is egyre inkább az e-kereskedelem mintájára alakulnak át, emiatt az úgynevezett „profit pool” ( magyarul a haszonközpontú gondolkodás, mely átvette a vezető szerepet a főként a forgalomra fókuszáló üzletmenettől ) mélysége egyre csökken.

Ennek eredményeként azok a cégek lesznek képesek megtartani, illetve növelni nyereségességüket, amely vállalatok képesek olyan dolgokat látni és megvalósítani, melyeket mások nem. Olyan cégek tudnak majd eredményesen működni az egyre erőteljesebb, a nagyok által kifejtett nyomás mellett is, melyek új csatornákat tudnák értékesítésük szolgálatába állítani, és ezek az új csatornák képesek lesznek kitűnni az átlagból.

A Nimfas Corporation e-kereskedelmi jelenléte remélhetőleg Önnek is vonzó lesz, hiszen kínálatunkban olyan termékeket és szolgáltatásokat talál majd, melyekkel az Ön cégének üzletmenete is különlegessé válik partnerei szemében, ezáltal pedig biztosítottá válik fejlődésének és nyereségességének folyamatossága!

Webáruház

Webáruházunkban az általános és népszerű termékek mellett számos olyan különlegességgel bővítjük folyamatosan a kínálatot, melyek a legtöbb cégnél vagy nem érhetők el, vagy ha igen, akkor nagyon hosszú szállítási idővel vagy nagyságrendekkel magasabb áron. Alkatrész, autófelszerelés, szerszám és műhelyberendezés vásárlása előtt érdemes kínálatunkat megtekinteni, hiszen sok időt és pénzt nyerhetnek ajánlatunk előnyeinek kihasználásával!

WEBSHOP

Árlista

Amennyiben árlistákra van szüksége, itt tudja letölteni őket márkánként. (Jelszóért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot)

MEGTEKINTEM

Speciális ajánlatok

A normál árlisták mellett folyamatos akcióink listáit is megtalálja itt, melyeket Európa minden szegletéből gyűjtünk Önnek, érdemes megnézni! (Jelszóért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot)

MEGTEKINTEM