Rólunk

1998 őszének egyik napsütéses délelőttjén a megalakult a cég, melynek fő tevékenysége saját gyártmányú sportkipufogók és sportlégszűrők kereskedelme volt az első pár évben, főként a fővárosban.

A népszerű termékeknek köszönhető fejlődés hamarosan a választék szélesítéséhez vezetett, így prémium utángyártott- és gyári autóalkatrészek forgalmazása indult immár országosan, partnereink nagy örömére, hiszen az általunk kínált árszint és termékkínálat – mely azóta is a Nimfas Corporation egyik ismertetőjegye – kiemelkedően vonzó volt a piacon.

A folyamatosság tetten érhető volt újabb és újabb beszállítókkal történő együttműködések megkezdésével, illetve a piac ismert szakembereivel történő csapatbővítéssel, melynek köszönhetően partnereink még inkább kiemelt figyelmet tudtak fordítani együttműködésünkre, üzletmenetük nyereségességének fokozására.

Jelen pillanatban Budapesten található cégünk központja, mely igazán előnyös elhelyezkedés, tekintve, hogy kontinensünk kereskedelmi vérkeringésének egyik központja itt található, emiatt rendkívül kiemelkedő feltételeket tudunk kínálni partnereink részére üzletük fejlesztéséhez.

A Nimfas Corporation, vagyis csapatunk, kollégáink a helyi- és nemzetközi, gyári- és prémium utángyártott autóalkatrész piacon aktívak, emellett pedig vezető autóipari vállalatok külsős készletgazdálkodási és termékmenedzselési megbízásait teljesítik, legyen szó választék bővítésről, piackutatásról vagy piacralépési stratégia kidolgozásáról.

Napjainkban, amikor a piaci konszolidáció erőteljesebb, mint valaha, a gyártók és kereskedők különös figyelmet kell, hogy fordítsanak a nyereségességre, melyet több tényező befolyásol, mint korábban bármikor is.

Az e-kereskedelem térhódításának következtében az eladási árak átláthatósága – emiatt pedig a csökkenése! - nem kérdés többé globálisan sem, így a beszerzés hatékonysága elsődleges fontosságúvá lépett elő a felelősen és hosszú távon gondolkodó cégeknél. Ez egy olyan szakterület, ahol az időtényezőt és a ráfordítások mértékét figyelembe véve érdemes egy gyakorlott és széleskörű kapcsolatokkal rendelkező vállalat szolgáltatásait beépíteni a szervezet munkájába, hogy azonnali hatású és komoly eredményű fejlődés tapasztalódhasson.

Ezt nyújtja Önnek a Nimfas Corporation.

A nagyhalak nem lassítanak. Tízezres nagyságrendű alkalmazotti gárdáikkal, részvényeseik száraz és viccet nem ismerő nyereségigényével nincs más választásuk, mint a piaci hegemónia megvalósítása, így mindazok partvonalon kívülre kerülnek, akik nem képesek finanszírozni azokat a folyamatokat, melyeknek köszönhetően a piacvezetők meg valósítani ambíciózus terveiket tudják ( ez természetesen rájuk sem feltétlenül igaz, szelektálódás minden szinten létezik ), és bizony ez a legtöbb közepes és kisméretű cég számára nem megoldható feladat.

Vagy mégis? Mi hisszük, hogy igen, és ez nem csak egyszerűen hit, hanem tapasztalat, méghozzá a saját tapasztalatunk, melyet partnereink részére teljes mértékben biztosítunk, talán ezért is szeretnek velünk dolgozni annyian, mely számunkra igazi megtiszteltetés.

A Nimfas Corporation Önt és üzletét szolgálja.

Természetesen nem csak árakról van mindig szó, hanem a termékek elérhetőségéről, kiszolgálási készségről, szállítási időről, készletszintről, rendszerességről, időzítésről, mely fogalmak és folyamatok a legtöbbször és az autóipari cégek jelentős részénél nem harmonizáltak egymásra.

A megoldás? Olyan szakértőkkel dolgozni, akik az együttműködést komolyan gondolják, akik szakértői ennek a területnek, akiknek jelentős ismerete és kapcsolatrendszere van ahhoz, hogy olyan körülményeket és üzleti környezetet biztosítsanak partnereiknek már a kapcsolat elejétől kezdve, melyet a partnerek eredményesen és hatékonyan tudnak nyereségességük fejlesztésére használni.

A Nimfas Corporation ezt nyújtja Önnek.

Partnereink számíthatnak bizalmi kapcsolatunkra, és arra a kiemelkedő méretű kapcsolatrendszerre, melynek köszönhetően a velünk történő együttműködés különleges és egyedülállóan nyereséges.

Folyamatosan bővítjük partnerhálózatunkat, így örömmel vesszük az Ön jelentkezését, hiszen az egy újabb lehetőség mindannyiunk számára a fejlődéshez!